Etkinliklerimiz

Oracle ile Dijital Bankacılık

Günümüz dünyasında bankaların en büyük öncelikleri arasında artan rekabet, hızla gelişen teknoloji ve globalleşen dünyanın pazar koşulları ile her geçen gün yeni ve farklı ihtiyaçları adreslemek ve rakiplerine göre önde kalabilmek yer alıyor. Tüm banka ve düzenleyici finans kurumlarının ellerindeki kaynakları en doğru şekilde ve en az maliyet ile kullanmaları ise çok daha fazla önem kazanıyor. Bu açıdan baktığımızda maliyet, performans, yönetilebilirlik, süreklilik ve innovasyon günümüz finans sektöründe çok doğru yorumlanması gereken kavramlar olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni teknolojilerin mimarı Oracle, bankacılık sektörünün belirttiğimiz hedefleri gerçekleştirmesi konusunda geçmişte olduğu gibi, gelecekte de en yakın çözüm sağlayıcı olma amacını sürdürüyor. Bu amaç doğrultusunda Oracle Türkiye olarak, donanım katmanından iş uygulamalarına, büyük veriden güvenliğe kadar uzanan geniş çözüm yelpazesi ve yaygın iş ortağı çözüm ve hizmetlerini tanıtmak üzere, sadece Bankacılık sektörüne özel bir etkinlik düzenliyoruz.

10 Şubat 2015, Salı günü Four Seasons Otel, Bosphorus’ta değerli iş ortaklarımız Intel, Atos, GTech ve Experteam’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek "Oracle Bankacılık Günü 2015" etkinliğimizde:

• Şovmen Beyazıt Öztürk’ün gözünden Dijital Bankacılık’a bakışla keyifli bir başlangıcın ardından,
  • Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hakan Aran’ın "Dijital Dönüşümde Teknoloji Liderlerinin Rolü" başlıklı sunumu,
  • Silikon Vadisi’nde WebLogic, GoldenGate gibi şirketlerin eski CEO'su, halen WebAction, Inc.'in kurucu CEO'su Sn. Ali Kutay'ın Mobil cihazların finans ve telekom şirketlerine etkisi konusundaki görüşlerini paylaşacağı "Çok Sesli bir Koroyu Nasıl Yönetirsiniz?" konulu sunumu
  • Bankalararası Kart Merkezi Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Celal Cündoğlu’nun "Ödeme Sistemlerinde Geçmişten Geleceğe" başlıklı sunumu,

yer alacaktır. Paralel oturumlarımızda ise hem bankalarda hem de aracı kurumlarda gerçekleşen yenilikçi projeleri içeren başarı öykülerini ve işortaklarımızın çözümlerini sizlerle paylaşma fırsatı bulacağız. Sektörün üst düzey yöneticileri ve temsilcilerinin biraraya geleceği bu etkinlikte sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
Oracle PartnerNetwork Türkiye

Su ve Kanalizasyon İdareleri Teknoloji Günü

Değerli Katılımcımız,
Oracle İş Ortakları 7k, Artım Bilişim A.Ş., Alternatif Yazılım, Beyaz Yazılım, BiSoft, Infotech, Inspirit, LinkPlus, Vadi Yazılım ve Yonca Bilişim’in biraraya gelerek 21 Kasım 2014 tarihinde Antalya Gloria Verde Otel’de gerçekleştirdiği “Su ve Kanalizasyon İdareleri Teknoloji Günü”ndeki sunumlara aşağıdaki programa tıklayarak ulaşabilirsiniz. Katılımınız için tekrardan teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Oracle PartnerNetwork Türkiye

ORACLE İŞ ORTAKLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SUNUMLARI

• Tarih : 11 Aralık 2013

ORACLE DATABASE APPLIANCE (ODA) Eğitimi

Oracle Bilgilendirme Toplantısı

ORACLE İş Ortakları Toplantısı

Artım Bilişim Sponsorluğunda ORACLE eventleri gerçekleşti.

Bu sitenin içeriğinin kopyalanması ve yeniden dağıtılması açık olarak yasaktır. İşbu sitenin içeriğindeki herhangi bir hata ve yanlışlıktan
Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş. sorumlu tutulamaz. © Copyright Artım Bilişim Çözüm ve Dağıtım A.Ş. Tüm hakları saklıdır.